EKSTERN MARKETING & RÅDGIVNING

Skab resultater med rådgivning og praktisk hjælp

 Når du bruger penge på marketing og kommunikation, skal du selvfølgelig også se resultater. De bedste resultater får du, hvis du har lagt en strategi for din markedsføringsindsats. Det er her VITALkommunikation kan hjælpe dig.

Vi yder rådgivning og hjælper dig med at identificere de områder, hvor du får størst værdi for de penge, du vælger at investere.

Har du behov for hjælp til at omsætte din strategi til handling, så løser vi gerne de praktiske opgaver for dig. Vi løser ikke alle opgaver selv, men trækker på dygtige specialister, så du får det bedste resultat.

Læs mere om effektiv markedsføring

Vi er din marketingafdeling

VITALkommunikation starter med at lære din virksomhed at kende og laver en analyse af dine igangværende marketingaktiviteter.

Vi starter med et møde, hvor du fortæller os om din virksomhed og svarer på nogle spørgsmål. På baggrund af dette laver vi en analyse og udarbejder en strategi for dine fremtidige aktiviteter. Det kan være en overordnet marketing- og kommunikationsstrategi for din virksomhed eller en strategi for en enkelt kampagne – det er helt op til dig og dit behov. Vi hjælper også med kvartals- og årsplaner, så du altid har overblik over, hvad der skal ske hvornår.

Fordelen ved en fast samarbejdspartner er, at vi kommer til at kende din virksomhed godt. Derfor kan vi løse opgaverne bedre og hurtigere. Og ekstern marketing, du kan trække på, når behovet opstår, er altså billigere end en fastansat medarbejder, som der faktisk ikke er opgaver nok til.

Rådgivning – det lyder dyrt …

Ja, det tænker du måske, men det behøver det ikke at være.
Det er faktisk dyrere at træffe forkerte valg og kaste penge efter markedsføringsaktiviteter, der ikke virker.

Kontakt os på 22 72 72 09

Fra strategi til konkret markedsføring

Et vellykket projekt kræver ledelse

  Når strategien er på plads, skal den føres ud i livet. Denne fase er lige så vigtig som rådgivning, da det gælder om at være tro mod den strategi, der er lagt. Det hjælper VITALkommunikation med, når vi påtager os projektledelsen.

Vi sørger for, at de forskellige markedsføringsaktiviteter følger strategien, så dit budskab når klart igennem til dine kunder. Om det gælder tekst, salgsmaterialer, kampagner eller hjemmesider, så kan VITALkommunikation realisere din strategi.

Læs mere om projektledelse

Sådan kommer vi i mål

Vi arbejder sammen med en række dygtige fagpersoner, som vil yde deres bedste for, at dit projekt kommer i mål. Fordelen for dig er, at du ikke selv skal holde alle boldene i luften – det gør VITALkommunikation.

Vi er din marketingafdeling; vi sørger for, at strategien bliver fulgt, opgaverne løst, og du opnår det ønskede resultat.

Skal VITALkommunikation være din marketingpartner?

Har du brug for hjælp til markedsføringen, så ring på 22 72 72 09 eller skriv en mail og fortæl mere om dit projekt.

Det er gratis at spørge.

Send en mail

Sagt om rådgivning …

“You know how advice is. You only want it if it agrees with what you wanted to hear anyway”.

John Steinbeck

ikon citationstegn

“What advice do I tell my grandson? I listen to him”.

Rob Haynes

“Don’t give your advice before you are called upon”.

Desiderius Erasmus