EKSTERN MARKETING & RÅDGIVNING

Skab resultater med rådgivning og praktisk hjælp

Når du bruger penge på marketing og kommunikation, skal du selvfølgelig også se resultater. De bedste resultater får du, hvis du har lagt en strategi for din markedsføringsindsats. Det er her VITALkommunikation kan hjælpe dig.

Du kan få rådgivning og hjælp til at identificere de områder, hvor du får størst værdi for de penge, du vælger at investere.

Har du behov for hjælp til at omsætte din strategi til handling, så løser VITALkommunikation gerne de praktiske opgaver for dig. Afhængig af opgaven kan dygtige specialister blive inddraget, så du får det bedste resultat.

Læs mere om effektiv markedsføring
ekstern marketing pil
Kompasnålen peger altid mod nord - VITALkommunikation viser vejen med ekstern marketing

Rådgivning – det lyder dyrt …

Ja, det tænker du måske, men det behøver det faktisk ikke at være.

Det er dyrere at træffe forkerte valg og kaste penge efter markedsføringsaktiviteter, der ikke virker.

Ring på 22 72 72 09

Fra strategi til konkret markedsføring

Din marketingafdeling

VITALkommunikation starter med at lære din virksomhed at kende og laver en analyse af dine igangværende marketingaktiviteter.

Vi starter med et møde, hvor du fortæller om din virksomhed og svarer på nogle spørgsmål. På denne baggrund udarbejdes en analyse og en strategi for dine fremtidige aktiviteter. Det kan være en overordnet marketing- og kommunikationsstrategi for din virksomhed eller en strategi for en enkelt kampagne – det er helt op til dig og dit behov. Du kan også få hjælp til kvartals- og årsplaner, så du altid har overblik over, hvad der skal ske hvornår.

Fordelen ved en fast samarbejdspartner er, at vi kommer til at kende hinanden godt. Derfor kan vi sammen løse opgaverne bedre og hurtigere. Og ekstern marketing, du kan trække på, når behovet opstår, er altså billigere end en fastansat medarbejder, som der faktisk ikke er opgaver nok til.

Sådan kommer vi i mål

VITALkommunikation arbejder sammen med en række dygtige fagpersoner, som vil yde deres bedste for, at dit projekt kommer i mål. Fordelen for dig er, at du ikke selv skal holde alle boldene i luften – det gør VITALkommunikation.

VITALkommunikation er din marketingafdeling; vi sørger for, at strategien bliver fulgt, opgaverne løst, og du opnår det ønskede resultat.

Hør fra en kunde

ikon citationstegn

Yth lytter og sætter sig ind i, hvad JEG som kunde har brug for og ønsker. Ud fra det vejleder hun i, hvilke muligheder der er, som hun ser værende de bedste til lige MIT behov og ønsker.

Hun er passioneret om at finde den bedste løsning og bruger sin nærværende personlighed i samarbejdet til at nå i mål og kommunikere i et sprog, jeg som kunde forstår.

Jeg kan varmt anbefale Yth og VITALkommunikation.

Torben Lorentsen
Indehaver af Passion360

VITALkommunikation leverer projektledelse

Et vellykket projekt kræver ledelse

  Når strategien er på plads, skal den føres ud i livet. Denne fase er lige så vigtig som rådgivning, da det gælder om at være tro mod den strategi, der er lagt. Det hjælper VITALkommunikation med, når vi påtager os projektledelsen.

Vi sørger for, at de forskellige markedsføringsaktiviteter følger strategien, så dit budskab når klart igennem til dine kunder. Om det gælder tekst, salgsmaterialer, kampagner eller hjemmesider, så kan VITALkommunikation realisere din strategi.

Læs mere om projektledelse

Skal VITALkommunikation være din marketingpartner?

Har du brug for hjælp til markedsføringen, så ring på 22 72 72 09 eller skriv en mail og fortæl mere om dit projekt.

Det er gratis at spørge.

Send mig en mail

Sagt om rådgivning …

“You know how advice is. You only want it if it agrees with what you wanted to hear anyway”.

John Steinbeck

ikon citationstegn

“What advice do I tell my grandson? I listen to him”.

Rob Haynes

“Don’t give your advice before you are called upon”.

Desiderius Erasmus