HJÆLP TIL HJEMMESIDE

Få kunderne til at foretrække din hjemmeside

 Når dine potentielle kunder besøger din hjemmeside, har de som regel en helt konkret problemstilling, de skal have løst. Det kan være svar på et spørgsmål, køb af et bestemt produkt eller lignende. Dine kunder skal finde og dernæst foretrække dig frem for konkurrenterne. Derfor er der nogle vigtige krav, der skal opfyldes. Din side skal være:

  • Brugervenlig: De besøgende skal nemt og hurtigt finde svar på deres spørgsmål eller købe det ønskede produkt. I modsat fald klikker de lynhurtigt videre til konkurrenten.
  • Troværdig:  De besøgende skal have tillid til dig. Du skal holde, hvad du lover samt overholde visse konventioner for hjemmesidedesign.
  • Hurtig: Din side skal loade hurtigt – gerne under 3 sekunder.
  • Mobilvenlig: I Danmark er den foretrukne enhed mobilen, når danskerne går online. Derfor skal din side automatisk tilpasse sig mobilformatet, så dine kunder får en god oplevelse.
  • Søgbar: Når dine potentielle kunder leder efter produkter/ydelser, som du tilbyder, skal din virksomhed kunne søges frem på Google. Derfor skal din side være søgemaskineoptimeret.
  • Lovlig: Du skal oplyse om det, hvis du bruger cookies, og give brugeren mulighed for at vælge dem fra, samt have en privatlivspolitik.
Mockup af fire hjemmesider udarbejdet af VITALkommunikation - du kan også hjælp til hjemmeside

Hjemmesider udarbejdet af VITALkommunikation

Få en professionel WordPress-hjemmeside

Når VITALkommunikation leverer din hjemmeside, så får du et skræddersyet, funktionelt og køreklart webprodukt. Prisen afhænger af flere faktorer – hvor mange sider, du har behov for, sidernes omfang og hvilke funktioner, siden skal have. Men husk, det koster ikke noget at få et tilbud. 

Det får du altid med

tick mark Indledende møde

tick mark Skabelon til indhold

tick mark Design optimeret til mobilvisning

tick mark Firewall og sikkerhedsløsning

tick mark Basal hastighedsoptimering

tick mark Funktioner til SEO

tick mark Funktioner til billedkomprimering

tick markTeknisk dokumentation

tick mark Engageret rådgivning

Sådan foregår det

1

Forberedelsesfasen

Vores samarbejde starter med et uforpligtende møde, hvor du fortæller om dine tanker for din hjemmeside.

Hvem er målgruppen? Hvad skal hjemmesiden motivere de besøgende til? Hvem er dine konkurrenter? Vi skal tale billeder, farver og fonte. Og så skal du fortælle mig hvilken type design, du godt kan lide. Endelig skal vi tale funktioner – skal dine kunder f.eks. kunne skrive sig op til et nyhedsbrev, booke en tid eller læse en blog?

Herefter udarbejder jeg et tilbud til dig, som indeholder de elementer, der er nødvendige for, at din nye hjemmeside fungerer optimalt.

2

Byggefasen

Når du har accepteret tilbuddet, får du udleveret en template, der guider dig til at levere det relevante indhold til hjemmesiden. Den udfyldte template sender du retur til mig, så jeg kan gå i gang med at designe og opbygge din hjemmeside i overensstemmelse med det, vi blev enige om på det indledende møde.

Når den første version er klar, holder vi et nyt møde – fysisk på mit kontor eller online – hvor vi gennemgår din nye hjemmeside. Jeg lytter til, hvad du måtte have af ønsker til ændringer, og derefter retter jeg til. Jeg lover dog at sige min ærlige mening.

3

Test- og lanceringsfasen

Når byggefasen er overstået og designet af siden godkendt af dig, så tester jeg hjemmesiden. Siden bliver testet i forskellige browsere og skærmstørrelser. Når alt fungerer, som det skal, så lancerer vi siden og inviterer gæster og søgemaskiner indenfor.

Efter lanceringen modtager du en teknisk dokumentation for siden, så alle informationer er samlet ét sted.

Når siden er lanceret kan vi lave en aftale om vedligehold af siden, hvis du hellere vil bruge din tid på det, du er bedst til – nemlig din forretning.

Løser din hjemmeside brugerens problemer?

  Lad VITALkommunikation gennemgå din side – vi tjekker, om den opfylder dine brugeres behov. Om den er forståelig, funktionel og afspejler virksomhedens værdier. Vi kan også hjælpe dig med at opbygge et nyt website, som både er brugervenligt og og afspejler din virksomhed og dine værdier.

Ring på 22 72 72 09 eller skriv en mail og fortæl mere om dit projekt.

Det er gratis at spørge.

Send en mail