Branding fastholder dig i kundernes bevidsthed

Allerede når du afleverer dit visitkort, er du i gang med at brande din virksomhed. Og du skal føle glæde og stolthed, når du giver det til kunder og samarbejdspartnere. Derfor skal det være trykt på lækkert papir og have et layout, der afspejler dig og din virksomhed. Det er også vigtigt, at der sker en branding af dine øvrige materialer, så din virksomhed bliver genkendt, uanset hvor og hvordan du kommer i berøring med dine kunder. VITALkommunikation hjælper med:

  • Logo
  • Visitkort
  • Tilbudsmapper
  • Kuverter – herunder dit eget pp-mærke til masseforsendelser
  • Skrivematerialer – blokke, penne, post-its, etc.
  • Skilte og flag
  • Skabeloner i Word til f.eks. brevpapir, tilbud og kontrakter
  • Profilmaterialer – f.eks. brochurer og annoncer.

Uanset om du har brug for en hel designlinje, en rebrandingstrategi og -kampagne, en tilbudsmappe eller et visitkort, så kontakt VITALkommunikation.

Branding er mere end et logo

Begrebet branding stammer fra kvægindustrien, hvor kvægavlerne brugte brændemærker for at kunne skelne kvæget fra hinanden. Og det er grundlæggende det, der sker i dag – du “brændemærker” dine produkter og ydelser, så kunderne kan skelne din virksomhed fra dine konkurrenter. Men moderne branding er meget mere end et brændemærke/logo. Branding er din virksomheds værdier, holdninger, den måde du behandler dine medarbejdere på, og i næste led hvordan dine medarbejdere behandler kunderne.

Et brand skabes ikke fra den ene dag til den næste. Det tager tid at skabe et brand med et stærkt image, og det kan kun ske, hvis dine kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere oplever, at det er relevant og meningsfuldt for dem at indgå i en relation med din virksomhed.

VITALkommunikation har stor erfaring med branding, og vi tager gerne en snak om, hvordan du kan brande din virksomhed på et mere overordnet plan.

Har du brug for brandede marketingmaterialer, så kontakt os:

Udfyld kontaktformularen, så hører du fra os.