Synes du det er svært at skrive en god og fejlfri tekst?

VITALkommunikation er klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring med at skrive tekster til forskellige medier. Brochurer, produktblade, artikler, nyhedsbreve og tekst til web, som er en genre, der stiller helt særlige krav til skribenten. En god tekst skal leve op til flere krav: den skal være fængende, informativ, letlæselig, og den skal være grammatisk korrekt. Hos VITALkommunikation ved vi, hvor kommaet skal stå, hvornår to ord skal skrives som ét ord samt alle de andre grammatiske spidsfindigheder.

VITALkommunikation er klar ved tasterne

Gode tekster er tekster, der sælger. En god tekst engagerer dine kunder og får dem til at huske dig og dine produkter. Den skal være let at forstå, selv når emnet er svært. VITALkommunikation hjælper dig med gode tekster, som formidler en levende og interessant profil af dig og din virksomhed. Vi sørger for, profilen er genkendelig på tværs af alle platforme – web, digitale profiler, produktblade, brochurer, etc. – så dine kunder altid kan genkende dig og dit brand. Vi hjælper selvfølgelig også med at lave et layout til din tekst, så du har et færdigt produkt til print eller nettet – som f.eks. denne annonce for 2BM.

Tekst til web er en disciplin for sig

Websites og sociale medier har i stor udstrækning erstattet telefonsamtaler og personlige møder. Derfor stilles der store krav til tekster på nettet. En webtekst skal formidle din virksomheds identitet og den skal skabe en relation til læseren; din nuværende eller potentielle kunde. Samtidig skal tekst til web skrives med tanke på søgemaskiner, så din virksomhed lettere kan findes på nettet. Der findes en række retningslinjer for at optimere tekst til søgemaskiner, og VITALkommunikation hjælper dig gerne med denne opgave.

Lad os læse korrektur på din tekst

Hvis en tekst skal være troværdig, skal den være grammatisk korrekt. Sproglige fejl kan gøre en tekst svær at læse og forstå. VITALkommunikation tilbyder korrekturlæsning. Vi luger de sproglige fejl ud, så teksten bliver korrekt og letlæselig. Vi hjælper også gerne med mere omfattende korrekturlæsning, hvor vi ser på sætningsopbygning og formuleringer, så din tekst bliver både varieret og let at læse.

Can we help you?

Har du behov for at komme i kontakt med det engelsksprogede marked, så tilbyder VITALkommunikation oversættelse af forretningsdokumenter, marketingmateriale og webtekster til og fra engelsk. Har du brug for oversættelse til andre sprog, formidler vi gerne kontakt til dygtige specialister i det sprog, du har brug for at få oversat.

Uanset hvilken tekst du kæmper med, så hjælper VITALkommunikation. Vi har f.eks. hjulpet Konsulenthuset 2BM.

Hvis du kæmper med din tekst, så lad os hjælpe dig:

Udfyld kontaktformularen, så hører du fra os.