MØD VITALKOMMUNIKATION

Sammen er vi bedst

Hos VITALkommunikation bliver forretningsforståelse koblet med kommunikation. For at lave en god kommunikationsplan er det nødvendigt at kende til alle de faktorer, der påvirker driften af virksomheden – markedet, medarbejderne, samarbejdspartnerne, kunderne, konkurrenterne, etc.

Derfor er det vigtigt at opbygge en tæt relation til kunderne, for des bedre VITALkommunikation kender dig og din virksomhed, des bedre rådgivning får du. Sammen tager vi udgangspunkt i, hvordan det er i dag, og derefter retter vi fokus mod, hvordan det kan blive.

VITALkommunikation er ikke helt-ned-i-detaljen-ekspert på et snævert område. Det handler om det store overblik over de mange forskellige kommunikationskanaler, om at være opdateret på udviklingen inden for kommunikationsområdet, så du får den bedst mulige rådgivning om, hvordan du udnytter dine markedsføringskroner bedst.

Din succes er nemlig VITALkommunikations succes.

Læs flere referencer

Det har kunderne sagt

Tak, Yth, – du er min faste klippe!

Jette Flejsborg | Indehaver af ViaVita

Jeg kan meget varmt anbefale Yth til også at hjælpe dig – her får du ordentlighed for pengene.

Janni Pedersen | Indehaver af UdenOmveje

Yth lytter og sætter sig ind i hvad JEG som kunde har brug for og ønsker.

Torben Lorentsen | Indehaver af Passion360

maal

Projektet bliver planlagt og ført i mål

 Nogle opgaver udfører VITALkommunikation selv alt afhængig af opgavens art og ekspertisen på det pågældende område. Ellers trækkes der på en række dygtige samarbejdspartnere, som er helt-ned-i-detaljen-eksperter på hver deres område. Fordelen for dig er, at du kun behøver at forholde dig til én samarbejdspartner – nemlig VITALkommunikation, der sørger for kontakten til grafikeren, oversætteren, Google Ads-eksperten eller netop den/de eksperter, der er brug for til dit projekt.

Personen bag VITALkommunikation

Mit navn er …

Yth Høgfeldt Jedrzejczyk, og jeg er kommunikationsrådgiver, projektleder og designer i VITALkommunikation. Jeg er uddannet cand. mag. i engelsk og massekommunikation fra Aarhus Universitet. Med i bagagen har jeg 15 års erfaring med kommunikation og marketing.

Fra marketingchef til selvstændig

Min karriere startede som marketingmedarbejder i en lille IT-virksomhed, hvor jeg udførte alle opgaver selv – udviklede hjemmeside, lavede brochurer, visitkort, kundecases, kørte kampagner og afholdt små og større events. Den lille virksomhed fik hurtigt vokseværk og fusionerede efter otte år med en norskejet virksomhed, som fusionerede igen. Og igen. Som marketingansvarlig deltog jeg i tre fusioner, hvor jeg stod for rebrandingkampagnerne til det danske marked. Mens jeg stadig lavede hjemmeside, brochurer, visitkort, events og mange andre sjove opgaver som planlægning og strategier for markedsføringen i en virksomhed, der havde mere end 100 medarbejdere og en afdeling i Bulgarien.

Nu har jeg så været med til at starte VITALkommunikation. Jeg kommer fra en stilling som marketingchef for den danske afdeling af en af Nordens største IT-virksomheder, så jeg har bred erfaring. Fra den lille virksomhed, hvor jeg selv udførte alle kommunikations- og marketingopgaver, og fra den store koncern, hvor jeg deltog i tværnordiske projekter som projektleder af de danske delprojekter samt nationale marketingprojekter og events.

Privat

Privat er jeg gift med Ole, som også hjælper lidt til i VITALkommunikation. Sammen har vi en voksen søn, der er læge. Og en hund, der hedder Aya – hun er en brun labrador.

Yth Høgfeldt Jedrzejcyk fra VITALkommunikation

Yth Høgfeldt Jedrzejcykring til mig på 22 72 72 09

Med kommunikation i centrum

 VITALkommunikation blev grundlagt i foråret 2016. Dertil kommer 15 års erfaring fra tidligere ansættelser og projekter, hvor kommunikation altid har stået i centrum.

Kommunikation med kunderne, afklaring af opgaver, projektplaner, marketingkampagner, rebranding, events og undervisning. Den erfaring bringes i spil i samarbejdet med din virksomhed, ligesom det allerede er sket i andre små og større virksomheder.

Se udvalgte referencer

Skal VITALkommunikation hjælpe dig?

VITALkommunikation udfører både store projekter og små opgaver. Fra hjælp til iværksætteren, der har et stramt budget, til den større virksomhed, hvor mange elementer skal koordineres og passe sammen. 

KONTAKT

icon ring teal  22 72 72 09

icon mail teal  Send en mail