Privatlivspolitik for VITALkommunikation

Som kunde hos VITALkommunikation har du givet os en række personoplysninger, som vi behandler i forbindelse med ekspederingen af dine ordrer. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan opfylde vores del af ordren samt sende dig en faktura. Ifølge lovgivningen skal regnskabsmateriale gemmes i 5 år – herefter sletter vi oplysningerne.

Datasikkerhed

Vi behandler altid dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, uanset om vi behandler dem med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke. Dine oplysninger bliver kun anvendt til det formål, de er indsamlet til, og når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant, slettes de.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

  • Køb: Economics og Sproom
  • Dataudveksling: Outlook og Dropbox

Vi har databehandleraftaler med disse databehandlere, og det er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dataforespørgsler, indsigelse, ændring og sletning

Du kan altid kontakte os for at på oplyst, hvilke personoplysninger vi ligger inde med om dig. Det kan ske ved henvendelse til:

VITALkommunikation

Vitavej 71

8300 Odder

Tlf: 2272 72 09

E-mail: ythhj@vitalkommunikation.dk

Er der fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige oplysninger. Du har altid ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format. Hvis du ikke ønsker, at vi behandler dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen, kan du sende om en anmodning via mail til ythhj@vitalkommunikation.dk

Dine oplysninger vil blive slettet, når kundeforholdet ophører.

Ønsker du at klage over VITALkommunikations behandling af dine personoplysninger, kan det ske til: Datatilsynet

Borgergade 28,5

1300 København

Tlf: 3319 3200

Email: dt@datatilsynet.dk

Ja, vi bruger cookies

En cookie er en lille fil med information, som en hjemmeside gemmer på din computers harddisk. Formålet med en cookie er, at hjemmesiden kan genkende din computer og hjælpe med til at forbedre brugervenligheden.

Du kan slå lagring af cookies fra i din browser. Levetiden for en cookie er typisk 30 dage, men det kan variere. Du kan dog altid slette cookies fra din harddisk.

Vi bruger Google Analytics på vores hjemmeside. Når du besøger VITALkommunikation.dk, bliver der lagt en cookie på din computer. Ved hjælp af Google Analytics kan vi så indsamle information om, hvordan vores hjemmeside bruges: hvor mange besøgende vi har, hvor vores brugere kommer fra, hvilke sider der bliver læst mest, etc. Vi bruger Google Analytics for at få viden om brugernes præferencer, så vi kan gøre vores side mere brugervenlig og øge kvaliteten af vores indhold.

Google Analytics tillader ikke, at der bliver indsamlet personlige oplysninger som navn, e-mailadresse, m.m. Hvis du vil vide mere om, hvordan Google bruger de informationer, de indsamler, kan du læse mere i Googles privatlivspolitik. En cookie har en levetid på seks måneder. Hvis du vil slette en cookie, inden den automatisk udløber, kan du følge linket i afsnittet Undgå eller slet cookies på din computer nedenfor. Også plug-in kan lægge en cookie på din computer. VITALkommunikation anvender plugins fra:

  • LinkedIn (hvis du anbefaler en af vores ydelser via LinkedIn)
  • Google+ (hvis du deler en artikel).

Undgå eller slet cookies på din computer

De fleste browsere accepterer cookies. Vil du undgå brugen af cookies, har Forbrugerrådet TÆNK lavet denne guide til at undgå cookies. Denne guide forklarer, hvordan du fjerner cookies fra din tablet eller smartphone.

Hvis du vil undgå cookies fra Google Analytics, kan du bruge værktøjet Google Analytics Opt-out Browser Add-on.