Privatlivspolitik for VITALkommunikation

Som kunde hos VITALkommunikation har du givet os en række personoplysninger, som vi behandler i forbindelse med ekspederingen af dine ordrer. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan opfylde vores del af ordren samt sende dig en faktura. Ifølge lovgivningen skal regnskabsmateriale gemmes i 5 år – herefter sletter vi oplysningerne.

Datasikkerhed

Vi behandler altid dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, uanset om vi behandler dem med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke. Dine oplysninger bliver kun anvendt til det formål, de er indsamlet til, og når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant, slettes de.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

  • Køb: Economics og Sproom
  • Dataudveksling: Outlook og Dropbox

Vi har databehandleraftaler med disse databehandlere, og det er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dataforespørgsler, indsigelse, ændring og sletning

Du kan altid kontakte os for at på oplyst, hvilke personoplysninger vi ligger inde med om dig. Det kan ske ved henvendelse til:

VITALkommunikation

Vitavej 71

8300 Odder

Tlf: 2272 72 09

E-mail: ythhj@vitalkommunikation.dk

Er der fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige oplysninger. Du har altid ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format. Hvis du ikke ønsker, at vi behandler dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen, kan du sende om en anmodning via mail til ythhj@vitalkommunikation.dk

Dine oplysninger vil blive slettet, når kundeforholdet ophører.

Ønsker du at klage over VITALkommunikations behandling af dine personoplysninger, kan det ske til:

Datatilsynet

Borgergade 28,5

1300 København

Tlf: 3319 3200

Email: dt@datatilsynet.dk

Cookies

Undgå eller slet cookies på din computer

De fleste browsere accepterer cookies. Vil du undgå brugen af cookies, har Forbrugerrådet TÆNK lavet denne guide til at undgå cookies. Denne guide forklarer, hvordan du fjerner cookies fra din tablet eller smartphone.

Hvis du vil undgå cookies fra Google Analytics, kan du bruge værktøjet Google Analytics Opt-out Browser Add-on.