• Hvad kan vi hjælpe dig med?

    Profil af VITALkommunikation

Fokus på dig

Spørgsmålet “Hvad kan vi hjælpe dig med?” er kernen i VITALkommunikation. Vores fornemste opgave er at løse dine kommunikations- og markedsføringsudfordringer, så du kan koncentrere dig om dine kerneopgaver. Eller måske holde lidt tidligere fri?

Din succes er vores succes

Hos VITALkommunikation kobler vi forretningsforståelse med kommunikation. For at lave en god kommunikationsplan er det nødvendigt at kende til alle de faktorer, der påvirker driften af virksomheden – markedet, medarbejderne, samarbejdspartnerne, kunderne, konkurrenterne, etc. Derfor vil vi gerne opbygge en tæt relation til vores kunder, for des bedre vi kender dig og din virksomhed, des bedre kan vi rådgive dig. Vi tager udgangspunkt i, hvordan det er i dag, og derefter retter vi fokus mod, hvordan det kan blive.

I VITALkommunikation er vi ikke helt-ned-i-detaljen-eksperter på et snævert område. Vi har det store overblik over de mange forskellige kommunikationskanaler. Vi holder os hele tiden opdateret på udviklingen inden for kommunikationsområdet, så vi kan rådgive dig om, hvordan du udnytter dine markedsføringskroner bedst.

Vi planlægger projektet og fører det i mål

Nogle opgaver udfører vi selv alt afhængig af opgavens art og vores ekspertise på det pågældende område. Vi trækker på en række dygtige samarbejdspartnere, som netop er helt-ned-i-detaljen-eksperter på hver deres område. Fordelen for dig er, at du kun behøver at forholde dig til én samarbejdspartner – nemlig VITALkommunikation. Vi sørger for kontakten til grafikeren, webudvikleren, AdWords-eksperten eller netop den/de eksperter, der er brug for til dit projekt.

VITALkommunikation udfører både store projekter og små opgaver. Vi har prøvet at sidde med et lille marketingbudget, så vi ved, at man godt kan skabe salg for små midler og få et professionelt udseende uden at bruge en formue. Vi har også prøvet at administrere budgetter for landsdækkende kampagner, hvor mange elementer skulle koordineres og alting passe sammen.

Med kommunikation i centrum

VITALkommunikation er et ungt firma med 15 års erfaring fra tidligere ansættelser og projekter, hvor kommunikation altid har stået i centrum. Kommunikation med kunderne, afklaring af opgaver, projektplaner, marketingkampagner, rebranding, events og undervisning. Den erfaring vil vi gerne bruge i samarbejdet med din virksomhed. Ligesom vi allerede har gjort det i andre små og større virksomheder – læs mere i vores referencer.

Det har vores kunder sagt

Tak Yth, – du er min faste klippe!

Glæder mig dagligt over min flotte side og kunderne har rost den :-)

Yth lytter og sætter sig ind i hvad JEG som kunde har brug for og ønsker.

Yth Høgfeldt Jedrzejczyk

Profil billede af Yth Høgfeldt Jedrzejczyk fra VITALkommunikation

Ring til mig på
22 72 72 09 eller

Mit navn er …

Yth Høgfeldt Jedrzejczyk, og jeg er kommunikationsrådgiver og projektleder i VITALkommunikation. Jeg er uddannet cand. mag. i engelsk og massekommunikation fra Aarhus Universitet. Med i bagagen har jeg 15 års erfaring med kommunikation og marketing. Min karriere startede som marketingmedarbejder i en lille IT-virksomhed, hvor jeg udførte alle opgaver selv – udviklede hjemmeside, lavede brochurer, visitkort, kundecases, kørte kampagner og afholdt små og større events. Den lille virksomhed fik hurtigt vokseværk og fusionerede efter otte år med en norskejet virksomhed, som fusionerede igen. Og igen. Som marketingansvarlig deltog jeg i tre fusioner, hvor jeg stod for rebrandingkampagnerne til det danske marked. Mens jeg stadig lavede hjemmeside, brochurer, visitkort, events og mange andre sjove opgaver som planlægning og strategier for markedsføringen i en virksomhed, der havde mere end 100 medarbejdere og en afdeling i Bulgarien.

Nu har jeg så været med til at starte VITALkommunikation. Jeg kommer fra en stilling som marketingchef for den danske afdeling af en af Nordens største IT-virksomheder, så jeg har bred erfaring. Fra den lille virksomhed, hvor jeg selv udførte alle kommunikations- og marketingopgaver, og fra den store koncern, hvor jeg deltog i tværnordiske projekter som projektleder af de danske delprojekter samt nationale marketingprojekter og events.

Privat er jeg gift med Ole, og sammen har vi en voksen søn, der studerer medicin.