KORREKTUR OG TEKST

Synes du, det er svært at skrive en god og fejlfri tekst?

 Gode tekster er tekster, der sælger. En god tekst engagerer dine kunder og får dem til at huske dig og dine produkter. Den skal være let at forstå, selv når emnet er svært. VITALkommunikation hjælper dig med gode tekster, som formidler en levende og interessant profil af dig og din virksomhed.

Vi hjælper selvfølgelig også med at lave et layout til din tekst, så du har et færdigt produkt til print eller nettet, hvor din profil er genkendelig på tværs af alle platforme – web, digitale profiler, produktblade, brochurer, etc. Så dine kunder altid kan genkende dig og dit brand.  – som f.eks. annoncen for 2BM.

Husk korrektur

 Hvis en tekst skal være troværdig, skal den være grammatisk korrekt. Sproglige fejl kan gøre en tekst svær at læse og forstå. VITALkommunikation tilbyder korrekturlæsning. Vi luger de sproglige fejl ud, så teksten bliver korrekt og letlæselig. Vi hjælper også gerne med mere omfattende korrekturlæsning, hvor vi ser på sætningsopbygning og formuleringer, så din tekst bliver både varieret og let at læse.

Tekst og layout til annonce

Annonce til JP-tillæg om SuccessFactors fra 2BM
Få hjælp til korrektur

Tekst til web er en disciplin for sig 

 Websites og sociale medier har i stor udstrækning erstattet telefonsamtaler og personlige møder. Derfor stilles der store krav til tekster på nettet. En webtekst skal formidle din virksomheds identitet og den skal skabe en relation til læseren; din nuværende eller potentielle kunde. Samtidig skal tekst til web skrives med tanke på søgemaskiner, så din virksomhed lettere kan findes på nettet. Der findes en række retningslinjer for at optimere tekst til søgemaskiner, og VITALkommunikation hjælper dig gerne med denne opgave.

Har du brug for korrektur eller en tekst?

VITALkommunikation er klar ved tasterne

En god tekst skal leve op til flere krav: den skal være fængende, informativ, letlæselig, og den skal være grammatisk korrekt. Hos VITALkommunikation ved vi, hvor kommaet skal stå, hvornår to ord skal skrives som ét ord samt alle de andre grammatiske spidsfindigheder.

Skal vi hjælpe dig?

   VITALkommunikation har bred erfaring med at skrive tekster til forskellige medier. Brochurer, produktblade, artikler og tekst til web, som er en genre, der stiller helt særlige krav til skribenten.

Kontakt

icon telefon  22 72 72 09

icon brev  Send en mail